Bestellen

 

 

Voor velen reeds een begrip. Fundy software is een professionele en zeer praktische software met veel mogelijkheden qua opmaak en bewerking. eprinttoo heeft alle albums en formaten voor u klaar staan in deze geavanceerde opmaaksoftware.

U hoeft slechts het gewenste album en formaat te kiezen, omdat alle gegevens, bleed, snijlijnen, etc. voor u voorgeprogrammeerd zijn. Fundy geeft u de mogelijkheid om een album snel in een strakke vormgeving op te maken. Bekijk de Facebookpagina van Fundy software en profiteer van de vele tips en trics van uw collega’s.De door u opgemaakte spreads dienen opgeslagen te worden in .jpgformaat.

TIP:
maak een mapje aan op uw bureaublad waarin u alle spreads op volgorde van nummer opslaat.

Mocht u deze software zelf willen aanschaffen dan mag eprinttoo u een korting van maar liefst 25% aanbieden. Gebruik als kortingscode: EprinttooSmartAlbum was een van de eerste album software aanbieders bij wie u nog altijd kunt profiteren van vele voorgeprogrammeerde templates. U zet gewoon een paar foto’s op de spread en vraagt aan de ‘smart’ software om een voorstel te doen voor de opmaak. Bevalt die niet, dan krijgt u in een muisklik een nieuw voorstel van het programma.

Deze manier van opmaken gaat erg snel en ziet er mooi en strak uit. Echter, voor het bewerken van de foto’s in het kader van kleur, contrast e.d. is in dit pakket minder geschikt.

TIP:
bewerk eerst uw foto’s in Photoshop en gebruik deze dan voor de verdere opmaak in SmartAlbum


Over Photoshop hoeven we u als professioneel fotograaf vast niets te vertellen. Photoshop staat bekend als HET softwarepakket voor elke (vak-)fotograaf.

Indien u gebruik wil maken van Photoshop, vragen we u rekening te houden met de volgende aanleverspecificaties: de maten dienen exact overgenomen te worden, anders krijgt u bij het plaatsen van de spreads in de besteleditor straks een verschil.

TIP:
maak een mapje aan op uw bureaublad waarin u alle spreads op volgorde van nummer opslaat.

DOWNLOAD GRATIS TEMPLATE VOOR HET FORMAAT:

15x15 cm

20x20 cm

25x25 cm

30x30 cm
20x15 cm

30x20 cm

40x30 cm

45x30 cm

Nu Gratis te downloaden, de nieuwe professionele opmaak software van Eprint

In de nieuwe eprintpro Smart software zit nu een zeer geavanceerde mogelijkheid om eigen opmaak en templates te creëren: de Collage functie. Deze functie helpt u niet alleen met de opmaak, maar het geeft u ook nog de mogelijkheid om de foto’s te bewerken, croppen, enz. in de template zelf. Uniek en een schitterend stukje techniek.

De bestanden van uw opmaak ontvangt u geheel gratis van ons, mits deze gebruikt worden voor uw eprinttoo boeken natuurlijk. Tijdens het bestellen kunt u deze uploaden via deze website.

TIP: Leer deze software kennen op: www.eprintpro.nl/nl/software/trainingsvideo

Loading...